Tak jsem dnes objednal u Fabioprodutu (pro ty co neví, vozí celé palety, mně vyhovuje ten ve folii po 25kg)
a cena klesla na baťa 15,00 vč DPH.
A vzal si balení do friťáku ať podpoříme českou řepku:-)
Levný cukr
Re: Levný cukr
Je to opravdu asi prodejna od prodejny. Zkusil jsem cestou včera v Českém Těšíně a nic. Kilo za 22,30.ZdeněkM píše:Billa od 27.8 do 2.9 13,50 kg. CUkr krystal Vrbátky.
Poruba 228 m.n.m
Souvisí to sice jen trochu
http://ekonomika.idnes.cz/coca-cola-pre ... ntent=main
Mimo jiné mám při dietě zakáznou/omezenou i fruktozu (to až se bude někde tvrdit že med je zdravý a propěšný vždycky). A to nemám cukrovku ale jen DNU. Takže si dopřávám jen včelí žihadla.
A med nemusím točit. 
http://ekonomika.idnes.cz/coca-cola-pre ... ntent=main
Mimo jiné mám při dietě zakáznou/omezenou i fruktozu (to až se bude někde tvrdit že med je zdravý a propěšný vždycky). A to nemám cukrovku ale jen DNU. Takže si dopřávám jen včelí žihadla.

-
- včelařím od: 01 srp 1999
- oslovení: Tykat
- Kontaktovat uživatele:
No a stim by mohlo souviset pěstování stévie - byliny sladké chuti bez sacharidů, která je údajně medonosná.
Vypadá +- jako meduňka a i podobně kvete.
Vypadá +- jako meduňka a i podobně kvete.
240 m.n.m. Dadant 448 x 159 , 448 x 326 , 40 včelstev , včelařím od roku 1999
Včely mě naučily, že jediné , na co se u včel mohu spolehnout je to, že se nemohu spolehnout skoro na nic.
Jakmile si včelař myslí , že pochopil své včely , ony se změní.
Včely mě naučily, že jediné , na co se u včel mohu spolehnout je to, že se nemohu spolehnout skoro na nic.
-
- včelařím od: 01 srp 1999
- oslovení: Tykat
- Kontaktovat uživatele:
Tak Billa hlásí zase za 13.90 . Takže ačkoliv mají včely zásoby na svém místě, asi si nějaké udělám já 

240 m.n.m. Dadant 448 x 159 , 448 x 326 , 40 včelstev , včelařím od roku 1999
Já si dneska po dlouhé době nakoupil. Tedy že jej měli. V Bille bez omezení, jen paní na pokladně směla zadat míň jak 100ks, 101 ks ji to nedovolilo - velké množství - možná ochrana proti překlepu, ale do jednoho účtu dala 2x50. Tak jsem si nakoupil jeden sud a ještě dokoupil k tomu co je doma aby to dalo na druhý. Pokud se ukáže počasí tak jim ještě dopřeji, tady v lesní části josu na tom poměrně blbě, tam na svazence snad stačilo 2x10l.
Rezervu si snad udělám až bude 1D, v těch 25kg se to lépe uskladní.
Nyní nastoupí děti - doufám - a něco rozpytlíkují.
Rezervu si snad udělám až bude 1D, v těch 25kg se to lépe uskladní.
Nyní nastoupí děti - doufám - a něco rozpytlíkují.