inkognito píše: ↑08 pro 2017 13:00
A úplně to nejdůležitější u inseminace - není rozhodující čím a jak, ale co a proč.
No tak zprvu pro mne bude důležité čím a jak, co a proč mohu použít , až bude čím a jak.
Ale i tak děkuji za cenné rady se stereo viděním objektu. Inseminační přístroje nejsou zadarmo (a pokud někdo četlpopis a diskuzi v odkazu na projekt) a sám autor to vnímá jako polotovar a bude na něm pracovat. A co jsem měl možnost sledovat videa, tak jde hlavně o fixaci matky, která je narkotizovaná, tedy neutíká , otevření háčky , jak to nazvat, "kladoucího zařízení" , a nasměrování pipety s trubčím spermatem. pokud se podívám na nabídky z Číny
https://www.alibaba.com/showroom/queen- ... n-kit.html , tak cena bez DPH, dopravy , CLA, vychází na cca 25000 Kč, no a to za něco na hraní je skutečně lepší si koupit dřevo na nástavky.
Prostě takové zvyšování kvalifikace a nemusím být zrovna akademik, abych si zkusil matku od nejlepší matky a trubce od jiné kvalitní matky.
240 m.n.m. Dadant 448 x 159 , 448 x 326 , 40 včelstev , včelařím od roku 1999
Včely mě naučily, že jediné , na co se u včel mohu spolehnout je to, že se nemohu spolehnout skoro na nic.
Jakmile si včelař myslí , že pochopil své včely , ony se změní.