Ahoj
Jsem tu novy a chtel bych se zeptat zkusenejsich- na kontrolni podlozce jsem dneska objevil plisen... jeste pred tydnem tam byl pouze pyl a vicka z vylihnutych vcel. Neni neco spatne? Nebo je to pouze spatnym pocasim?
Dekuji za odpovedi!
Dotaz
-
- včelařím od: 01 srp 1999
- oslovení: Tykat
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dotaz
plísně bych se osobně na podložce nebál. Ale je divné, že se tam teď objevila. Plíseň potřebuje vlhko, nemůže tam někudy zatékat?
240 m.n.m. Dadant 448 x 159 , 448 x 326 , 40 včelstev , včelařím od roku 1999
Včely mě naučily, že jediné , na co se u včel mohu spolehnout je to, že se nemohu spolehnout skoro na nic.
Jakmile si včelař myslí , že pochopil své včely , ony se změní.
Včely mě naučily, že jediné , na co se u včel mohu spolehnout je to, že se nemohu spolehnout skoro na nic.
-
- včelařím od: 0- 0- 0
Dobrý den, jak je těžké začít amatérsky včelařit doma? Zvládne to i naprostý laik jako já? Chtěl bych to spíše pouze jako koníček. Případně dá se někde něco nastudovat do začátku?
Redaktor v Recenzezdarma
-
- včelařím od: 01 srp 1999
- Kontaktovat uživatele:
Jestli je myšleno doma na zahradě , tak určitě. Přečtením jak fůra tady, tak i jiných zdrojů v knihách a internetu se dá teoreticky připravit.
třeba tady https://www.vcely.org/viewforum.php?f=40 .
třeba tady https://www.vcely.org/viewforum.php?f=40 .
240 m.n.m. Dadant 448 x 159 , 448 x 326 , 40 včelstev , včelařím od roku 1999